Regulament participare la JazzTM 2021

Contextul special impus de criza COVID-19 ne solicită implementarea unor reguli speciale pentru participarea la evenimente. Aceastea sunt gândite pentru a proteja sănătatea și siguranța participanților și respectă toate recomandările autorităților. Vă mulțumim anticipat pentru respectarea măsurilor care ne protejează sănătatea și duc mai departe speranța să ne vedem mai des!

 • Participarea este permisă numai pentru persoanele care sunt vaccinate, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare; persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore. Minorii sub 16 ani sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la festival.
 • Accesul în spațiul destinat evenimentului va avea loc doar cu 1 oră înaintea orei de începere, specificată în programul oficial al festivalului.
 • Intrarea este liberă, însă doar în limita locurilor disponibile.Vă rugăm să ajungeți din timp pentru a putea parcurge toate procedurile de acces și a vă ocupa locurile.
 • Tuturor participanților li se va măsura temperatura cu un termometru noncontact și se va efectua un triaj observațional. Este interzis accesul persoanelor care prezintă o temperatură corporală ce depăşeşte 37,3°C şi/sau simptome de infecţie respiratorie. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces la eveniment.
 • Păstraţi distanţa de siguranţă faţă de ceilalţi participanți și urmați fluxurile semnalizate de organizatori pentru intrare și ieșire.
 • Purtarea măștii este obligatorie pe întreaga durată a evenimentului. Aceasta trebuie să acopere corect nasul și gura.
 • Ocupați doar scaunele rezervate și nu modificați amplasamentul initial, acesta este gândit pentru a asigura distanțarea socială. Pe toată durata desfășurării evenimentului spectatorii își vor păstra locul arondat.

Prezentele reguli sunt obligatorii și au fost elaborate în baza reglementărilor în vigoare impuse de Ministerul Culturii, Ministerul Sănătăţii, Institutul Naţional de Sănătate Publică şi Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, precum şi a măsurilor speciale luate de organizatorii Centrului Cultural PLAI pentru prevenirea şi limitarea îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2 (COVID-19).

 • Te rugăm să ai grijă de orașul nostru! Depozitează deşeurile doar în locurile marcate în acest sens.
  • Ai grija de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.
  • Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video. Persoanele care apar pe înregistrările realizate nu pot avea nicio pretenţie faţă de organizatori, producători sau utilizatori.
  • Pe toată durata evenimentului înregistrările audio şi video pot fi realizate numai cu acordul în scris al organizatorilor. Fotografierea concertelor nu este permisă.
  • Evenimentul va avea loc indiferent de condiţiile meteorologice.
  • Organizatorii îşi rezervă dreptul de a modifica programul.

  Prin participarea la acest eveniment accepți regulamentul intern şi eşti de acord cu demersul organizatorilor de a controla respectarea acestuia.

  Îți dorim audiție plăcută la JAZZ ™ !