Accesul la JAZZ™ este gratuit!

TRANSPORT ÎN COMUN

Pentru că mai toate mijloacele de transport în comun trec prin centrul orașului iți atașam harta transportului public din Timișoara pentru a te orienta cât mai ușor.
Un bilet cu 1 călătorie costă 2 lei şi e valabil pentru autobuz (mai puţin pentru autobuzele expres E1, E2 şi E3, pentru care ai nevoie de bilete speciale, 2,5 lei / călătorie), tramvai şi troleibuz.

TAXI

Prețul unui kilometru cu taxiul costă între 2.59 și 2.98 lei.

Câteva firme timişorene de taxi:
Taxi Radio – 0256.940
Taxi Euro – 0256.941
Taxi Pro – 0256.942
Taxi Fan – 0256.944
Taxi Tudo – 0256.945
Taxi Timișoara – 0256.946

INFORMAȚII ȘI REGULI

• Te rugăm să ai grijă de orașul nostru! Depozitează deşeurile doar în locurile marcate în acest sens.

• Ai grija de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.

• Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video. Persoanele care apar pe înregistrările realizate nu pot avea nicio pretenţie faţă de organizatori, producători sau utilizatori.

• Pe toată durata evenimentului înregistrările audio şi video pot fi realizate numai cu acordul în scris al organizatorilor. Fotografierea concertelor nu este permisă.

• Evenimentul va avea loc indiferent de condiţiile meteorologice.

• Organizatorii îşi rezervă dreptul de a modifica programul.

Prin participarea la acest eveniment accepți regulamentul intern şi eşti de acord cu demersul organizatorilor de a controla respectarea acestuia.

Îți dorim audiție plăcută la JAZZ ™ !