Tongue FU feat. Anthony Joseph, Zena Edwards & Rachel Rose Reid

-

Tongue Fu este un experiment zgomotos în literatură vie, muzică și improvizație. Scriitorul, muzicianul și fondatorul Chris Redmond, invită poeți extraordinari, comedianți, povestitori și rapperi să își asume riscuri.

Niciun spectacol nu este la fel și acest amestec de cuvinte, improvizații și muzică bine realizate le-a câștigat recunoașterea critică la festivalurile de muzică, poezie și literatură din Marea Britanie și din întreaga lume. Tongue Fu este o parte concert, o parte experiment, un spectacol energic și generos, de mare amploare.

Prezenți alături de Chris Redmond la această ediție JazzTM sunt:

Belle Ehresmann
Bellatrix este o cântăreață și compozitoare în plină ascensiune, care se întâmplă să fie de asemenea și fosta campioană mondială de beatboxing.
Acestă artistă neobișnuită și multilaterală este întotdeauna implicată într-o gamă variată de proiecte pentru care poartă o mulțime de diferite pălării muzicale.

Pagina oficială: https://www.bellatrixmusic.co.uk/

Anthony Joseph
Poet, romancier, muzician și lector descris ca fiind “liderul avangardei din Marea Britanie”. Lucrările și spectacolele sale ocupă un spațiu între suprarealism, jazz și ritmurile muzicii din Caraibe. În 2005 a fost selectat de “Arts Council of England and Renaissance One”, ca fiind unul dintre cei 50 de scriitori negri și asiatici care au contribuit în mod semnificativ la literatura britanică contemporană.

Pagina oficială: http://www.anthonyjoseph.co.uk/

Zena Edwards
Crescută în Tottenham, Zena Edwards a devenit cunoscută ca una dintre cele mai unice voci de poezie de performanță din Londra. Ea este, de asemenea, cunoscută pentru vocea ei polemică, vorbind pentru schimbările climatice și campaniile de creație pentru egalitate și drepturi echitabile.

“ În calitate de interpretă și scriitoare, Zena Edwards aduce storytelling-ul în secolul XXI” – Pure Poetry

Pagina oficială: https://goodnewzee.wordpress.com/

Rachel Rose Reid
Ține tradiția orală proaspătă, creând o punte între storytelling și spoken word, de la festivaluri până la teatre și de la focuri de tabără la săli de concerte. Este o povestitoare convingătoare, are o voce caldă și încântătoare; o voce care atrage publicul și un stil deschis.

Pagina oficială: http://www.rachelrosereid.com/